Gevorderdenreis

Introductie
Ben jij een gevorderd skiër met een lichamelijke beperking die staand of zittend (in een mono-of dualski) zelfstandig in tempo een rode helling af kan skiën? Wil je een technisch betere skiër worden? En ben jij bovendien iemand die een week plezier wil maken in de bergen? Dan is deze reis uitstekend geschikt voor jou.

Wat verwachten we van jou?

  • Je skiet staand of zittend in een mono- of dualski (om organisatorische redenen is deze reis niet voor Bi-unique skiërs).
  • Conditioneel ben je fit genoeg zodat een dagdeel lekker door skiën geen probleem voor je is.
  • Je kunt in goed tempo een rode piste zelfstandig skiën.

Het gebied 

Waar? La Plagne: Groots, ski-in ski-out en relaxed skigebied.

La Plagne vormt samen met Les Arcs het megaskigebied van Paradiski en ligt vrij hoog (op 2000 meter). Het gebied is hierdoor erg sneeuwzeker en is goed bekend met skiërs met een lichamelijke beperking. Er zijn veel stoeltjesliften die jou voornamelijk naar fijne blauwe en niet al te moeilijke rode pistes brengen.

Accomodatie
Les Balcons de Belle Plagne in La Plagne

De accommodatie is ski in/out vanwege de erg goede ligging en goed bereikbaar.

We hebben gekozen voor (grote) appartementen zodat we een gezellige gezamenlijke ruimte hebben. We zitten hier heerlijk half pension dus we worden goed verzorgd!

Inschrijven
De reis zal plaatsvinden van 27 januari t/m 03 februari 2024. Inschrijven is mogelijk vanaf 1 juli t/m 1 oktober 2023.

Kosten
Voor deelnemers bedragen de kosten € 1075,-.
Bij deze reissom zijn inbegrepen: zeven overnachtingen op basis van halfpension, skipas, skiles, en heen-en-terugreis. WiI jouw partner, vriend of familielid ook mee en een week lol hebben in de sneeuw? Super leuk, neem dan vooral contact op. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Het is mogelijk een financiële tegemoetkoming te krijgen voor deze reis vanuit het Tuurfonds. Voor meer informatie zie Tuurfonds. Bij deze reis zijn de VGW-reisvoorwaarden van toepassing.

Materiaal
Als een zitskiër geen eigen materiaal heeft kan dit bij de VGW gehuurd worden. Welk type zitski (mono of dual) het meest geschikt is, is afhankelijk van de mogelijkheden van de zitskiër. Meer informatie zie pagina materiaal uitleg.

De huurkosten voor een complete zitski voor deze week bedragen € 126,- . Dit bedrag is niet bij de reissom inbegrepen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je contact met ons opnemen via de mail.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via de mail.

Impressie 2022

Wil je ook mee met de reis? Word lid en ga mee

Naar de inhoud springen