Clinics

Skiën ook voor gehandicapten? Natuurlijk kan dat!

Skiën ook voor gehandicapten? Natuurlijk kan dat! Al meer dan 30 jaar organiseert de VGW reizen naar de wintersportgebieden om mensen met een fysieke beperking te leren skiën en snowboarden.

Om kennis te maken met deze uitdaging organiseert de VGW op dit moment twee clinics. Tijdens deze clinics wordt lesgegeven in het krukkenskiën (skiën op één been), skiën met prothese (dus het skiën op twee benen), snowboarden en zitskiën.

De clinic zijn op 5 oktober 2024 en op 19 oktober 2024. Mocht je nog meer vragen hebben mail dan naar onderstaand mailadres: clinics@vgw-online.nl. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Programma
De clinics worden op zaterdagen gehouden, van 12.00 uur tot 16.00 uur in SnowWorld Zoetermeer.

De kosten bedragen €25,- (dit is inclusief benodigd aangepast skimateriaal).

Tijdens het skiën is het verplicht een helm te dragen. Deze kan ook ter plekke geleend worden. Je krijgt les van een gediplomeerde VGW- docent(e). De eventuele lunch is op eigen kosten (zelf lunch meenemen kan natuurlijk ook). Introducés zijn welkom, echter is hiervoor in beperkte mate plaats.

Inschrijving
U kunt zich in schrijven voor een clinic van 1 juli tot 2 weken voor de clinic. Schrijf je wel tijdig in. Bij te veel aanmeldingen zullen nieuwe deelnemers voor gaan. Na de aanmelding krijg je zo spoedig mogelijk bericht over je deelname. Je kunt je inschrijven tot een week voor de clinic.

De clinic-data voor het jaar 2024 zijn zaterdag 5 oktober 2024 en zaterdag 19 oktober 2023.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via clinics@vgw-online.nl.

Wil je ook mee met de reis? Word lid en ga mee

Ga naar de inhoud