Open Dag

Helaas de open dag is vol!

De zomerzon staat nog hoog aan de hemel. Geen mens die nu aan wintersporten denkt. Toch staat het skiseizoen van de Vereniging van Gehandicapte Wintersporters (VGW) alweer bijna voor de deur. Want zaterdag 10 september 2022 is het zo ver; dan begint het VGW-skiseizoen alweer.

Daarom nodigen wij jullie hierbij van harte uit voor onze Open Dag op zaterdag 10 september aanstaande van 11.00 tot 15.00 uur op de borstelbaan van Wolfskamer Wintersport, IJsselmeerstraat 5, 1271 AA Huizen.

Op deze dag kunt je via een proefles kennis maken met de aangepaste skisport in Nederland (skilessen in Huizen). Deze proeflessen zijn voor zittend skiën en staand skiën op twee benen en voor mensen die nog niet bekend zijn binnen de VGW.

Ook kunt je informatie krijgen over de skireizen, die de VGW organiseert naar Oostenrijk, Italië en Frankrijk.

Deelname aan de Open Dag is gratis. Voor de zittende skiërs wordt het benodigde materiaal gratis ter beschikking gesteld. Deze materialen zijn in eigen beheer.

Staande skiërs kunnen ofwel hun eigen ski’s meenemen ofwel materiaal huren (kleine vergoeding) bij Sportcentrum Wolfskamer Wintersport.

Via onderstaande button kunt je je aanmelden voor de Open Dag op 10 september 2022, in Huizen. Inschrijven is mogelijk t/m 2 september 2022.

Je wordt tijdig geïnformeerd of deze proefles kan doorgaan maar wij hopen van harte jou wel te kunnen ontmoeten tijdens onze Open Dag.

NB: Voor het aangepast staand skiën op één been (met krukkenski’s) en aangepast snowboarden, worden clinics georganiseerd in de indoor sneeuwhal van Snowworld Zoetermeer; zie hiervoor het onderdeel clinics op de website.

Gezien de eerdere ervaringen met Covid 19, houden we een slag om de arm en zullen de inschrijvingen onder voorbehoud zijn. We zijn afhankelijk van de geldende overheidsmaatregelen ten tijd van de open dag.

Wil je ook mee met de reis? Word lid en ga mee

Naar de inhoud springen