Open Dag

Vanaf 1 juli inschrijven mogelijk.

En dan is het zomer. Begin van de komkommertijd? Niet bij de VGW. Bij ons klopt het nieuwe skiseizoen alweer zachtjes op de deur. Traditiegetrouw start dat seizoen met een bruisende Open Dag in Huizen. Wil jij daarbij zijn? Dan nodigen wij jou van harte uit op zaterdag 7 september aanstaande van 11.00 tot 15.00 uur op de borstelbaan van Wolfskamer Wintersport, IJsselmeerstraat 5, 1271 AA Huizen.

Boek een proefles en maak kennis met de aangepaste skisport in Nederland. Op deze dag bieden we proeflessen aan voor zowel zittende als staande skiërs (op twee benen). De Open Dag is bij uitstek geschikt voor mensen die (nog) niet of nauwelijks bekend zijn met de aangepaste skisport of die graag kennis willen maken met de VGW als vereniging

Ook kun je tijdens deze dag informatie krijgen over de skireizen, die de VGW organiseert naar Oostenrijk, Italië en Frankrijk.

Deelname aan de Open Dag is gratis. Voor de zittende skiërs wordt het benodigde materiaal gratis ter beschikking gesteld. Deze materialen hebben wij namelijk in eigen beheer.

Staande skiërs kunnen ofwel hun eigen ski’s meebrengen ofwel tegen een kleine vergoeding materiaal huren bij Sportcentrum Wolfskamer Wintersport.

Via onderstaande button kunt je je aanmelden voor de Open Dag op 7 september 2024, in Huizen. Inschrijven is mogelijk van 1 juli t/m 24 augustus 2024.

Wij hopen jou te ontmoeten tijdens onze Open Dag. De laatste informatie over deze dag komt ongeveer één week voor aanvang

NB: Voor het aangepast staand skiën op één been (met krukkenski’s) en aangepast snowboarden, worden aparte clinics georganiseerd in de indoor sneeuwhal van Snowworld Zoetermeer; zie hiervoor het onderdeel clinics op de website.

Wil je ook mee met de reis? Word lid en ga mee

Ga naar de inhoud