Lidmaatschap

Vormen lidmaatschap en contributie
U kunt lid worden van de vereniging om, bij voorkeur heel actief, deel te nemen of bij te dragen aan de wintersportmogelijkheden voor mensen met een lichamelijke beperking.

Verschillende mogelijkheden zijn:

  • Lichamelijke gehandicapten kunnen deelnemen aan de lessen in Nederland of aan één van de wintersportreizen.
  • Begeleider of skileraar worden bij de verschillende activiteiten.
  • Een bestuursfunctie vervullen bij de vereniging of stichting.
  • Lid worden van één van de commissies.
  • Ondersteunend lid worden.
organisatie_2

Inhoud lidmaatschap en contributie
De (ski)activiteiten van de VGW zijn doorgaans alleen toegankelijk voor leden.

Het lidmaatschap zal middels automatische incasso worden afgeschreven en bedraagt € 50,- per jaar.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en gaat in op de datum van aanmelding. Bij het uitblijven van betaling wordt het lidmaatschap per direct stopgezet.

De vereniging heeft jaarlijks een algemene ledenvergadering, waarbij de aanwezigheid van de leden zeer gewenst is. Tijdens de algemene ledenvergadering worden de behaalde resultaten en het beleid voor de toekomst besproken. Tevens is dit een unieke gelegenheid om elkaar ook naast de activiteiten te ontmoeten.

Leden worden dringend verzocht om eventuele adreswijzigingen snel schriftelijk door te geven aan het secretariaat; ook het doorgeven van wijzigingen van mailadres wordt zeer op prijs gesteld.

Door het aanklikken van de volgende link opent zich het inschrijfformulier en kunt u zich opgeven als lid: lidmaatschap.

Indien u vragen heeft over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met het secretariaat via: secretariaat.

Automatisch lid van de Nederlandse Ski Vereniging (NskiV)

De VGW is sinds 2012 lid van de NSkiV. De reden hiervoor is dat de VGW graag haar kennis wil delen met alle andere “zuster” clubs. De VGW is door haar kennis en kunde toonaangevend in Nederland.

Twee keer per jaar is er een bijeenkomst van alle verenigingen/stichtingen die iets aan aangepaste wintersport doen. Op deze bijeenkomsten wordt duidelijk naar samenwerking gezocht. Ook komt hier het zogenaamde talent scouting aan de orde. Een aantal van onze oud-leden zit nu in het Olympisch team! Verder kunnen wij gebruik maken van het Sportstimuleringsfonds om onze projecten te financieren. De nieuwe Tetra ski en introductie hiervan is een voorbeeld van zo’n project.

Hierbij hoort ook dat al onze leden automatisch clublid zijn. Dit kan in sommige gevallen leuk zijn als er een aanbieding is van de NSkiV. Meld je maar eens aan voor de Nieuwsbrief van de NSkiV. Er staan soms hele leuke artikelen in voor de aangepaste wintersport.

Wil je ook mee met de reis? Word lid en ga mee

Ga naar de inhoud