Verhuur

Deze materialen zijn beschikbaar voor verhuur, indien de VGW ze niet nodig heeft voor een van haar ski-activiteiten.

Als voorwaarde voor verhuur wordt gesteld, dat de VGW ervan overtuigd moet zijn dat een huurder verantwoord met het materiaal kan omgaan. Met ‘verantwoord omgaan’ wordt bedoeld, dat iemand die gebruik maakt van het materiaal voldoende skivaardigheden heeft, en/of begeleid wordt door een valide persoon die voldoende ervaring heeft in het begeleiden van een gehandicapte wintersporter. De beoordeling van genoemde vaardigheden ligt bij de materiaalcommissie-coördinator van de VGW.

Voor deze beoordeling kan het noodzakelijk blijken, dat iemand die materiaal wil huren komt voorskiën en/of een aantal lessen komt volgen bij de VGW.

TARIEVEN

1e dag Volgende dagen Borg
Zitski
  • Bi-unique, Monoski, Dualski (incl. bijbehorende krukkenski’s)
  • Kartski /Snow&Kart en Skicart
€ 70,- € 30,- €110,-
Begeleiderski’s Korte begeleiderski’s (Shorties) € 30,- per week € 55,-
Aangepast Staand Skiën Krukkenski’s € 18,- € 4,50 € 55,-

N.B. De borg wordt in zijn geheel teruggestort, indien de gehuurde materialen volgens de overeenkomst in goede staat ingeleverd zijn.

Alvorens het gehuurde materiaal in ontvangst genomen kan worden dient het huurbedrag inclusief borg ontvangen te zijn door de penningmeester van de SGW. Op de huurovereenkomst zijn de SGW huurvoorwaarden van toepassing

Voor gebruik tijdens de VGW-reizen gelden lagere tarieven; deze zijn terug te vinden op pagina van de desbetreffende reis.

Indien u materialen wilt huren kunt u het volgende huuraanvraagformulier invullen. Als u meer informatie wilt hebben, kunt u een e-mail sturen naar de coördinator van de materiaalcommissie.

Ga naar de inhoud