Materiaal uitleg / verhuur

Introductie
De Stichting van Gehandicapte Wintersporters (SGW) heeft in eigendom een breed assortiment materiaal voor aangepast skiën. Met name voor het zittend als ook voor het aangepast staand skiën (waar onder krukkenskiën) en snowboarden. Door periodieke aanschaf van recent ontwikkeld materiaal probeert de SGW haar materiaal up-to-date te houden. De materiaalcommissie van de VGW zorgt er voor dat het materiaal ten alle tijden in uitstekende conditie is.

De skimaterialen van de SGW worden gebruikt tijdens de lessen & clinics in Nederland en de buitenlandse reizen georganiseerd door de VGW.

Verhuur
Deze materialen zijn beschikbaar voor verhuur, indien de VGW ze niet nodig heeft voor een van haar ski-activiteiten. Als voorwaarde voor verhuur wordt gesteld, dat de VGW ervan overtuigd moet zijn dat een huurder verantwoord met het materiaal kan omgaan. Met ‘verantwoord omgaan’ wordt bedoeld, dat iemand die gebruik maakt van het materiaal voldoende skivaardigheden heeft, en/of begeleid wordt door een valide persoon die voldoende ervaring heeft in het begeleiden van een gehandicapte wintersporter. De beoordeling van genoemde vaardigheden ligt bij de materiaalcommissie-coördinator van de VGW. Voor deze beoordeling kan het noodzakelijk blijken, dat iemand die materiaal wil huren komt voorskiën en/of een aantal lessen komt volgen bij de VGW.

uoqr6724
Ga naar de inhoud