In memoriam: Rob Reijmers

 In News, Nieuws

Begin deze week bereikte ons het bericht dat het erelid Rob Reijmers maandag 25 april is overleden.


In de begin jaren van de VGW was
Rob de eerste skileraar voor de zittende skiërs. Hij is meer dan dertig jaar skileraar van de VGW geweest. Ook heeft hij als zitskiër Nederland vertegenwoordigd bij de Paralympische spelen. Hij was de stimulerende factor voor aansluiting bij de NSkiV; integratie van het aangepast wintersporten was een groot goed voor hem.

Hij heeft vanaf oprichting vele jaren een bestuursfunctie vervuld bij de VGW, en later jaren penningmeester geweest bij de zusterorganisatie SGW. Zijn bijdrage aan de strategische ontwikkeling van de VGW, begin jaren 2000, heeft mede geleid tot financiering door de Johan Cruijff Foundation van de kinderen en jongeren VGW-reis, en de opleiding in Oostenrijk voor VGW-skileraren.  

Zijn inzet voor de VGW was al die jaren onmisbaar. Een aantal jaren geleden is hij op voorspraak van de VGW benoemd tot lid van de Oranje Nassau.

Rob was een gepassioneerde vrijwilliger die er mede voor gezorgd heeft dat de VGW zo’n hechte club is geworden, die volledig door vrijwilligers wordt gerund. Wij zijn Rob bijzonder dankbaar voor die jarenlange inzet

Wij wensen de nabestaanden veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Het bestuur van de VGW en SGW


Recent Posts
Ga naar de inhoud