Eigen bijdrage reizen en donaties

Onbeperkt wintersporten met de VGW!

Nog even en het is weer zover! De eerste reizen starten al in januari. De voorbereiding loopt al volop en het aftellen is begonnen. De VGW tracht de reissom te matchen aan wat een valide skiër betaalt voor een wintersport. Om dit mogelijk te maken nemen wij buiten veel materiaal ook veel vrijwilligers mee. Dit betekent dit jaar meer dan 150 deelnemers en evenzoveel vrijwilligers. Onze vrijwilligers geven onze deelnemers een fantastische week. Wij hebben veel zit-ski’s om met de gehandicapten te kunnen skiën. Om een indruk te geven van kosten. De zit-ski’s kosten tussen de € 3.500 en € 7.000 per stuk. Een vrijwilliger kost de vereniging rond de € 750. Deelnemers betalen een reissom die voor de deelnemer kostendekkend is, maar alle bijkomende kosten van materiaal, vervoer en verblijf van de vrijwilligers moet dus uit sponsoring komen.

Volledig vrijwillige eigen bijdrage

In de Algemene Leden Vergadering is afgesproken om een volledig vrijwillige eigen bijdrage te vragen. We sturen deze mail naar alle vrijwilligers, deelnemers, medereizigers en de ouders van de kinderen van de Kinderreis. We benadrukken met klem dat het om een vrijwillige bijdrage gaat. Voor de één zal het misschien al lastig zijn om het reisgeld bij elkaar te krijgen. De ander heeft misschien meer financiële ruimte en draagt op deze manier graag een extra steentje bij. Of je wel of niet een bijdrage doet heeft geen invloed op deelname aan de reizen. De reisleiders ontvangen dan ook geen overzicht van de individuele deelnames.

Eenmalige donatie?

Heb je ons zien skiën en heb je de super gave QR code gescand op de helmen van onze begeleiders? Misschien wil je zelf wel begeleider worden? Kijk dan op onze informatiepagina voor nieuwe begeleiders. Wil je een eenmalige donatie doen? Zie hieronder!

Je eigen bijdrage of donaties overmaken naar de VGW is heel eenvoudig. Klik op de volgende link en je komt op een pagina waarin je aan kunt geven welke reis je wil sponsoren. Je kunt gewoon via iDeal betalen. Zo geregeld dus!

De sneeuw kwam al vroeg dit jaar dus dat belooft veel mooie kilometers!

Namens alle reisleiders en het bestuur,

Edwin van Tricht

Voorzitter VGW

Bedrag

Wil je meer weten over doneren en de belastingdienst klink dan hier.

Ga naar de inhoud