Open dag Huizen 2 september 2023

 In Activiteiten
De zomerzon staat nog hoog aan de hemel. Dé tijd voor kampeervakanties, gezellig eten in de tuin, een koel glas wijn of een pilsje erbij. Geen mens die nu aan wintersporten denkt. Toch staat het skiseizoen van de Vereniging van Gehandicapte Wintersporters (VGW) alweer bijna voor de deur.
Want zaterdag 2 september 2023 is het zo ver, dan begint het VGW-skiseizoen.
Daarom nodigen wij u hierbij van harte uit voor onze Open Dag, die gehouden zal worden op zaterdag 2 september a.s. van 11.00 tot 15.00 uur op de borstelbaan van Skiclub Wolfskamer, IJsselmeerstraat 5, 1271 AA Huizen.
Op deze Open Dag kunt u door middel van een proefles kennis maken de aangepaste skisport in Nederland (skilessen in Huizen), en met onze winterse reismogelijkheden naar Oostenrijk (skireis volwassenen, en de kinderreis) en naar Italië (jongerenreis).
Deze proeflessen aangepast skiën, voor zowel zittende als staande skiërs én snowboarders, zijn gratis. Aangezien de zit- en krukkenski’s eigendom zijn van onze Vereniging hoeven deze materialen niet gehuurd te worden en zijn hier dus geen kosten aan verbonden. Voor de ski’s (staande skiërs) en snowboards moet helaas wel een kleine vergoeding betaald worden. Deze materialen zijn niet in eigen beheer en kunnen ter plaatse gehuurd en afgerekend worden bij Skiclub Wolfskamer.
Hier kunt u zich nu aanmelden voor de Open Dag, op 2 september 2023, in Huizen.
We hopen van harte u te ontmoeten.
Recent Posts
Ga naar de inhoud