Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Para Snowday

23 september 2023 | 08:00 - 17:00

Een beperking hoeft je niet te beperken om de sneeuw in te gaan. Dat hebben de Nederlandse paraskiërs en parasnowboarders de afgelopen jaren wel bewezen! Om iedereen de kans te geven een keer te skiën of snowboarden, organiseert de Nederlandse Ski Vereniging daarom de Para Snow Day. Dit evenement wordt speciaal georganiseerd om mensen met een beperking kennis te laten maken met aangepast wintersporten. Daarnaast kun je je ook opgeven voor de talentscout, om te kijken of jij hetzelfde pad als onze pro’s kunt gaan volgen!

Wil jij graag een dagje helpen op de Para Snow Day? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Waar: SnowWorld Amsterdam
Wanneer: 23 september 2023


Aanmelden Para Snow Day

Ben je nog nieuw binnen het wintersporten? Kom dan kennismaken met het skiën en/of het snowboarden op de Para Snow Day. De inschrijvingen openen binnenkort.
Let op: inschrijven kan tot 14 september 2023 12:00 uur

LET OP: De Para Snow Day is bedoeld voor mensen om kennis te maken met het aangepast wintersporten. Heb je al vaker deelgenomen aan de Para Snow Day? Dan bestaat er dus een kans dat we voorrang verlenen aan personen die nog niet eerder hebben deelgenomen aan de Para Snow Day.

Aanmelden talentscout

Heb je al ervaring met skiën en/of snowboarden? Laat je vaardigheden dan zien aan onze scouts. Misschien is de Para Snow Day voor jou wel een opstapje naar de Paralympische Spelen. De inschrijvingen openen binnenkort.
Let op: inschrijven kan tot 14 september 2023 12:00 uur

Aanmelden vrijwilligers

Wil je graag een handje helpen? Meld je hier aan als verijwilliger met de organisatie! De aanmelding opent binnenkort.
Let op: inschrijven kan tot 14 september 2023 12:00 uur

Kosten

De kosten voor deelname aan de Para Snow Day bedragen € 25,- per persoon. Hiervoor krijg je toegang tot de sneeuwhal in SnowWorld en krijg je les van een ervaren wintersportleraar. Ook is er een informatiemarkt en Meet & Greet met Paralympische sporters waar je vrijblijvend aan deel kan nemen.


Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Yvonne Cassee-Marks via info@aangepastwintersport.nl.

Gegevens

Datum:
23 september 2023
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Snowworld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
Zoetermeer, Nederland
+ Google Maps
Ga naar de inhoud