Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Clinic SnowWorld Zoetermeer

26 november 2022 | 10:00 - 17:00

€20

Skiën ook voor gehandicapten? Natuurlijk kan dat!

Al meer dan 30 jaar organiseert de VGW reizen naar de wintersportgebieden om mensen met een fysieke beperking te leren skiën en snowboarden.

Om kennis te maken met deze uitdaging organiseert de VGW een serie clinics. Tijdens deze clinics wordt lesgegeven in het krukkenskiën (skiën op één been), skiën met prothese (dus het skiën op twee benen), snowboarden en zitskiën.

Programma

De clinics worden op zaterdagen gehouden, met twee sessies op één dag.

De kosten bedragen €20,- exclusief het huren van aangepast materiaal. Voor het huren van een zitski vragen wij €16,- en het gebruik van de krukkenski’s €5,-.

Tijdens het skiën is het verplicht een helm te dragen. Deze kan ook ter plekke geleend worden. Je krijgt les van een gediplomeerde VGW- docent(e). De eventuele lunch is op eigen kosten (zelf lunch meenemen kan natuurlijk ook). Introducés zijn welkom, echter is hiervoor in beperkte mate plaats.

Inschrijving

U kunt zich in schrijven voor een clinic. Schrijf je wel tijdig in. Bij te veel aanmeldingen zullen nieuwe deelnemers voor gaan. Na de aanmelding krijg je zo spoedig mogelijk bericht over je deelname. Je kunt je inschrijven tot een week voor de clinic.

De clinic-data voor het jaar 2022 zijn zaterdag 12 november 2022 en zaterdag 26 november 2022.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via clinics@vgw-online.nl.

Gegevens

Datum:
26 november 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€20
Site:
https://vgw-online.nl/activiteiten/clinics/

Locatie

Snowworld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
Zoetermeer, Nederland
Ga naar de inhoud