Open Dag

De zomerzon staat nog hoog aan de hemel. Dé tijd voor kampeervakanties, gezellig eten in de tuin, een koel glas wijn of een pilsje erbij. Geen mens die nu aan wintersporten denkt. Toch staat het skiseizoen van de VGW alweer voor de deur.

Ieder jaar organiseren we aan het einde van de zomer de Open Dag, dan begint het VGW-skiseizoen. De Open Dag wordt op 5 september 2020 gehouden op de borstelbaan van de Wolfskamer Wintersport, IJsselmeerstraat 5, 1271 AA Huizen. 

Op deze Open Dag kunt u door middel van een proefles kennis maken met de aangepaste skisport en informatie krijgen over onze skilessen en wintersportreizen. Er worden proeflessen georganiseerd voor nieuwe zittende en staande skiërs.

Deelname aan de Open Dag is gratis. En is alleen bedoeld voor mensen die nog niet bekend zijn binnen de VGW. Ook het ervoor benodigde materiaal wordt gratis ter beschikking gesteld, alleen voor de ski’s van de staande skiërs moet een kleine vergoeding betaald worden. Deze materialen zijn niet in eigen beheer, maar kunnen ter plaatse gehuurd worden bij Wolfskamer Wintersport. 

Vanaf 1 juli 2020 kunt u zich hier aanmelden voor de Open Dag 2020.

Door de coronacrisis verwachten we organisatieproblemen te kunnen krijgen. Alle inschrijvingen zijn onder voorbehoud. We zijn afhankelijk van de dan in verband met het coronavirus geldende (lokale) overheidsmaatregelen. Let wel: we doen ons best de dan geldende maatregelen zo goed mogelijk na te leven, maar deelname is uiteindelijk op eigen risico.

Wil je ook mee met de reis? Word lid en ga mee