Help mee en steun de VGW via de collecte van Stichting het Gehandicapte Kind

 In Nieuws

De VGW is altijd op zoek naar mogelijkheden om geld in te zamelen voor de vereniging. Met dit sponsorgeld kunnen we extra geld inzamelen voor de skireizen en de lessen in Nederland. Wil jij hier ook je steentje aan bijdragen? Dat kan heel eenvoudig, door (online) te collecteren. Via email of whatsapp kun je mensen in je omgeving vragen te doneren en  daarmee de VGW te ondersteunen. Deur-tot-deur collecteren kan natuurlijk ook. Geef in het formulier aan wat je wil.

Hoe werkt het?

In de week van 11 t/m 16 november is de collecte van Stichting het Gehandicapte Kind. De VGW is dit jaar projectpartner van het Gehandicapte Kind. Dit houdt in dat maar liefst 75 % van de opbrengst via de ‘VGW-collectanten’ rechtstreeks ten goede komt aan de VGW. Help dus ook mee! Met zoveel mogelijk mensen hopen we zoveel mogelijk geld voor de VGW op te halen.

Als collectant kun je zowel online (met een QR Code) als deur-tot-deur geld inzamelen. Je kunt je aanmelden als collectant via ons formulier. Dan geven wij je naam door aan Het Gehandicapte Kind en zullen zij binnenkort contact met je opnemen. Dan wordt jouw opbrengst automatisch gekoppeld aan de VGW.

Meld je vóór 14 oktober aan via dit formulier.

Dankzij jouw hulp zorgen we er samen voor dat kinderen met een handicap ook mee kunnen doen.

Alvast veel dank namens de VGW!

Recent Posts
0
Ga naar de inhoud