Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Para Snow Day 2021

18 september 2021

€20

Samen met de Johan Cruyff Foundation organiseert de Nederlandse Ski Vereniging op zaterdag 18 september 2021 de Para Snow Day. Tijdens deze dag in SnowWorld Zoetermeer kunnen mensen met een lichamelijke of visuele beperking kennismaken met het paraskiën en -snowboarden. Wie al enige ervaring heeft met deze sporten kan deelnemen aan de talentscout.

De kosten voor deelname aan de Para Snow Day bedragen 20 euro per persoon. Hiervoor ontvang je toegang tot de sneeuwhal in SnowWorld Zoetermeer en krijg je les van een ervaren wintersportleraar. Tevens is er een informatiemarkt, Wintersport Experience en Meet & Greet met Paralympische sporters waar je vrijblijvend aan deel kan nemen.

Natuurlijk hebben wij ook een protocol in verband met COVID-19, hierin volgen we het RIVM/Rijksoverheid. Wij komen niet als we klachten hebben die horen bij COVID-19, zoals hoesten, benauwd zijn, niezen en koorts. Dit verwachten we ook van jou. Specifiek voor sport zijn aanvullende regels gemaakt. De regel is dat iedereen 1,5 meter afstand houdt, maar voor de sportsector is een uitzondering gemaakt om in de sport en spelsituaties waar dit niet mogelijk is de 1,5 meter afstand tijdelijk/zo kort mogelijk los te laten en dragen als nodig mondkapjes/een buff. Vooraf sturen wij je nog een vragenlijst hierover.

Aanmelden van deelnemers kan via de volgende link:

 

Gegevens

Datum:
18 september 2021
Kosten:
€20
https://www.wintersport.nl/vereniging/para-snow-day

Organisator

VGW

Locatie

Snowworld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
Zoetermeer, Nederland